SLOBA I KIJA SE LJUBILI! Isplivali ŠOK detalji! Posle sahrane završili SAMI u hotelu, mazili se, grlili

Učesnici "Zadruge" Kristina Kockar i Slobodan Radanović, koji su juče sahranili Kijinog oca, Miloša Kockara, prilikom povratka sa groblja iz Zrenjanina za Beograd, poljubili su se u Bentliju u kom su se vozili bez obezbeđenja koje ih je pratilo, nakon čega su nasamo proveli i nekoliko sati u hotelskoj sobi.

Naime, slomljena od bola i tuge za ocem, stujardesa je utehu potražila u naručju svog još uvek zakonitog supruga, koji ju je privio na grudi kako bi joj bio oslonac, usled čega su proradile emocije i njih dvoje su počeli da se ljube, ekskluzivno saznaje Srpski telegraf.

- Poljubac se desio kada su napuštali groblje u Bentliju, koji im je obezbedio Veliki šef. S njima je bio samo vozač, a iza njih svita obazbeđenja koje se pobrinulo da stignu bezbedno do hotela u koji ih je produkcija smestila kako bi proveli neko vreme nasamo nakon sahrane s koje su otišli oko pola tri - otkriva izvor za Srpski telegraf i naglašava:

- Kija i Sloba su nakon rasplamsalih strasti u kolima, završili u hotelskoj sobi, gde su proveli skoro pet sati. U rijaliti su se vratili ruku pod ruku, nešto malo pre 20 časova, kada je svako otišao na svoju stranu. Kija u pab, a Sloba kod Lune u krevet - zaključio je izvor.

Ove navode potvrdila je i Kija svojim ponašanjem po povratku i impresijama koje je prenela zadrugarima koji su se raspitivali kako je bilo na sahrani.

- Produkcija nas je ispoštovala kao niko. Imali smo kola samo za nas dvoje. Samo Sloba i ja smo bili u Bentliju, a za nama obezbeđenje. Smestili su nas u prelep hotel da se odmorimo. Na trenutak sam pobegla od svega ovoga. Bila sam rasterećena. Krivo mi je što nas nisu ostavili da prespavamo tamo jednu noć da dođem sebi skroz - poverila se Kristina Ani Korać.

Nešto kasnije Slobi je pozlilo pa ga je produkcija odvela kako bi primio infuziju i injekciju.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji