OVAKO JE GASTOZ TUKAO ZORICU: Svi se hvataju za glavu dok Gastoz guši i tuče Zoricu! (VIDEO)

Incident je izbio kada se ponovo spomenuo izvesni Aleksandar Kujović, momak iz Crne Gore koji se nedavno telefonom javio u vilu i rekao da zna da je Zorica prostitutka. Dukićeva je tada doživela nervni slom, a pale su i uvrede na nacionalnoj osnovi.

"Ja ti nikad nisam rekao nijednu lošu stvar za Zoricu, ali ti sad kažem da grešiš. Ja poznajem Aca Kujovića iz Podgorice, momak je po "pe-es-u", rekao je Mladen Gastozu, a Zorica je ponovo skočila.

"Pušite ku..c i ti i Aco" rekla je Dukićeva, ali joj je Nenad stavio ruku preko usta i odveo kao krpa da je u kupatilo gde je počeo da je guši, udara.

"Ćuti i ne psuj, ti si moja devojka. Nemoj da te hvatam na glavu. Tišina", vikao je Gastoz i uhvatio Zoricu za gušu.

Većina ukućana veruje da će ljubav između Zorice i Nenada trajati onoliko koliko traje rijaliti jer je sve od početka bio dogovor njih dvoje kako bi došli do finala.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji