SMEŠTAJU KIJI KOCKAR: Gagi Đogani sproveo Anabelin paklen plan kako da joj smeste aferu! Slika iz hotela je DOKAZ! (FOTO)

Postoje razne teorije u vezi sa "Zadrugom", a najviše se njih vrti oko uticaja koji Anabela Atijas i Gagi Đogani, majka i otac Lune Đogani, imaju na rijaliti.  

Anabela direktno utiče na dešavanja u rijalitiju i praktično je jedina majka koja šalje precizne instrukciji svojoj ćerki, o tome šta da radi u "Zadruzi". Podsetimo, nedavno je Anabela rekla Luni da su joj krvni neprijatelji u rijalitiju Zorica Marković i Milan Milošević i da ih se kloni po svaku cenu. 

Sa druge strane, njenog oca Gagija do sada nisu optuživali da pokušava spolja da utiče na događaje na imanju. Međutim, pojavila se jedna fotografija koja ga upliće u jedan ključni događaj. To je čuvena seksa afera sa Kristinom Kijom Kockar i Filipom Đukićem. 

Filip je, posle meseci ćutanja, rekao da je ipak bilo seksa u hotelskoj sobi "Zadruge", dok Kija i dan-danas govori da je to laž. 

Kao što vidite, na fotografiji su u prijateljskom zagrljaju Gagi Đogani, Filip Đukić i njegova devojka Marija Ana Smiljanić. Inače, Smiljanićeva je bila prva koja je otvoreno progovorila o navodnom seksu Kija i Filipa. 

Dakle, teorija glasi da je Gagi u dogovoru sa njima dvoma hteo dodatno da podrije Kijine šanse za pobedu u "Zadruzi". Šta vi mislite?

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji