VIŠE SE NE KRIJU: Dok je Luna u kući, Sloba sa SUPRUGOM u bazenu! Doplivao do nje, PA JOJ REKAO...

Zadrugari su sunčano posle podne proveli na bazenu, sunčajući se i uživajući, a ono što je svima upalo u oči jesu Kristina Kockar i Sloba Radanović.

Dok je Slobodanova devojka bila u kući, on je iskoristio priliku te je doplivao do svoje supruge Kije, koja je sedela na ivici bazena i pevušila.

Pričljiva Kristina sa zadrugarkama oko bazena čavrljala je o svojoj cimerki, kako voli da sluša narodnu muziku.

Sloba se uključio u priču i dodao:

- Najjača cimerka ikada! - nadovezao se Radanović.

Nakon njegove konstatacije, oni su nastavili da sede pokraj bazena i pevaju i pričaju, a onda je pevač otišao nazad u kuću.

Nema kome nije zapalo za oko njihovo "normalno" ponašanje, bez nesuglasica. Kao da i dalje sve miriše na pomirenje.

Kako je izgledala cela situacija možete pogledati u snimku ispod, od trećeg minuta.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji