STAO UZ SUPRUGU! Sloba URLAO na Lunu - Ti si MENTALNO ZAOSTALA, neću da IZDAM Kiju! MUK (VIDEO)

Kristina Kockar je u toku dana žestoko napala svog supruga Slobu Radanovića, zbog saznanja da je sa njegovom ljubavnicom ogovarao nju i to ispod pokrivača.

Međutim svađama tu nije kraj, sada je i Radanovićeva devojka, Luna Đogani, rešila da progovori, te je došla kod svog dečka kako bi mu prenela šta je razgovarala sa Milanom Miloševićem

- Sve sam shvatila, ne mogu da ti kažem šta, molim te da me razumeš. Ti znaš najbolje šta se nalazi u tvojoj glavi i srcu, ja ti ne zameram. Možda neću imati potrebu da pričam sa tobom, ali ti možeš uvek. Uvek će biti tako. Želim ti samo da budeš srećan, šta god da se desi. Znaš koji je tvoj problem? Mnogo misliš na to šta će neko reći, zaboravi na sve oko sebe! Promenio si priču. U izolaciji si mi se zakleo za sve i da me voliš i da se nisu promenila osećanja, da nju ne voliš, da se nećeš miriti... Sve si rekao! Sutradan smo se pokačili oko nekih gluposti, onda si rekao da ti treba vremena da se oporaviš, da ne možeš više... Ti navodno pripremaš teren za nešto što se neće desiti, jer je dobila ono što je želela. Ona zna da me ne voliš i da sam ti bila samo strast. Ona te drži u šaci zbog nečega. Da li je to neki dogovor, ne znam. Rekla je da si njoj nešto rekao kad ste bili bez kamera i rekao si joj nešto što ona neće nikome da kaže - ispričala je Luna svoju stranu priče.

Sloba je kao po običaju, totalno pobesneo kada je čuo ovo, pa joj je odbrusio:

- I ona je meni rekla svašta, ali ni ja neću da izdam. To je rekla? Šta je onda dolazila pet puta kod mene? To što je bilo na sahrani to može biti samo njena reč protiv moje. Ona može da kaže šta hoće, mogu i ja... Ja sam tebi... E, ke*a mi se od njenih pretnji više - branio se Slobodan, ali i dalje neotkrivajući na šta tačno misli.

Đoganijeva je terala svoju priču, a onda je rekla šta je to što mu je najviše zamerila.

- Ako bi ona meni prešla preko svega, da li ti misliš da je to prava ljubav? To si me pitao! Zašto si me to pitao? - bila je uporna blogerka.

- Eto, zanimalo me je šta ti misliš. Ne mogu da ti kažem zašto, ne mogu da ti crtam neke stvari. Jesi ti mentalno zaostala?! - poručio joj je pevač, na šta je ona samo otišla.

Ceo razgovor možete pogledati u videu ispod.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji