ZAPOSLILA JE MAFIJA: Našu pevačicu hitno policija vratila iz Ciriha u Beograd (FOTO)

Pevačica Dušica Grabović, koja se proslavila kao učesnica Farme, doživela je pravu dramu, a o tome je odmah obavestila pratioce na Instagramu.

Dušica je prvo na društvenim mrežama najavila svoj nastup u Cirihu, međutim, iz Švajcarske se, sudeći po onome što je napisala, vratila pre nego što je trebalo.

„Tako ja dočekah danas na aerodromu da me policija vrati na beogradski aerodrom, mojim bivšim kolegama da me „hapse“ i saslušavaju. Da mi je neko pričao da ću to doživeti ne bih mu verovala“, napisala je Dušica, a kasnije dodala:

„Imam i ja neke privilegije da letim sama u Beograd, nema mešanja sa drugim putnicima, kao da sam ubica“, završila je ona, a još nije poznato zašto je došlo do neprijatne situacije.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji