NAJDUŽA SVAĐA U ISTORIJI ZADRUGE: Au kakav UŽAS: "Smrdljiva seljančuro" - BAAAM! Neee, OVO nisu žene

Za svađu između Gordane Džehverović i Teodore Džehverović sa jedne i Mace Diskrecije i Miljane Kulić sa druge strane, može se reći da je jedna od najdužih rasprava u "Zadruzi", jer je trajala više od sat vremena. Tokom ove svađe koja se dogodila u spavaćoj sobi, Miljana Kulić je čak režala i lajala na svoje cimerke u trenutku kada se popela na krevet. Inače ove ukućanke posvađale su se i ranije u togu Igre istine, a tom prilikom Miljana je rekala da je na "Zadrugoviziji 3" videla koliko su loše osobe Gordana i Teodora.

- Daleko bilo da znamo šta je jahta, pa posle da dolazi mama u rijaliti. Naš sukob je nastao kada se ona cerekala, a ja ovde umirala od bolova - govorila je Miljana.

- Da nije trudna ne bih je pogledala u životu. Ti toliko lažeš! Da li je moguće da toliko lazeš? Sram te bilo Miljana! Slušam ovde kako lažeš sve vreme. Urnišeš me, ja te trpim, poštujem, poštujem to dete u tebi, Goca u pola 3 pravi picu, daje ti pare... Sram te bilo Miljana! Samo da vidim šta će mama da ti kaže - pričala je Teodora.

- Setićeš se mene na porođaju - rekla je Gordana u jednom trenutku Miljani.

Zašto? Šta to znači? Da li je to neka kletva? Šta to znači? Šta bi to trebalo da znači? Da se setim tebe na porođaju - pitala se Miljana, a onda je dodala: Seti se ti mene kada umreš, kada budeš gorela u paklu, smrdljiva seljančuro!

Kako je u celosti izgledala ova svađa, kao i šta se sve dešavalo, pogledajte u video prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta:

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji