NEOČEKIVANI OBRT: Procurila TABELA FAVORITA u Zadruzi! Sloba i Luna BEDNI! A 1. mesto samo NJENO, opa

Rijaliti Zadruga u punom je jeku. Sve veći boroj sukoba, novih saveza i ljubavi nagoveštava da se učesnici pripremaju za krajnji plasman i obezbeđivanje đto većeg broja glasova. Ipak, još uvek je rano za pričanje o konačnom plasmanu, ali svakako da se po broju fanova može zaključiti pozicija favorita.

Ljubavna priča Slobe i Lune, u koju je upletena i Kija Kockar koja je svojim ulaskom napravila pometnju i srušila idiličnu ljubavnu priču, pozicionirala se u narodu jako dobro. Njena "armija" fanova aktivna je na svim društvenim mrežama, a njeni anti fanovi optužuju i neke novinare da "drže stranu" Kockarevoj.

Iako se od Lune dosta očekivalo, tabela sa slučajnim uzrokom dovela je na ne baš zavidan položaj. Ona prema anketi portala nemazabranjenih.com zauzima 9. mesto, što je jako slab plasman, a njen dragi Sloba Radanović je za mesto ispod na 10. poziciji. Ipak, ponavljamo da se radi o slučajnom uzroku i da pozicije nisu sasvim vrodostojne.

Na prvom mestu ubedljivo je Kristina Kija Kockar, a zatim slede Anđelo Ranković i Miki Đuričić. Tabela se kontantno menja, samo prvo mesto konstantno zadržava stjuardesa iz Zrenjanina. Pogledaje ukupan plasman:

1. Kristina Kockar (26%, 641 glasova)
2. Anđelo Ranković (24%, 589 glasova)
3. Miki Đuričić (17%, 418 glasova)
4. Maca (9%, 226 glasova)
5. Vojke Đans (7%, 185 glasova)
6. Teodora Džehverović (7%, 183 glasova)
7. Sara Reljić (6%, 157 glasova)
8. Marko Miljković (2%, 46 glasova)
9. Luna Đogani (1%, 22 glasova)
10. Sloba Radanović (1%, 15 glasova)

Ponovo krecu napadi.Ne daj se!❣️

A post shared by Kristina Kockar OFFICIAL FP (@kija_kockar_fanpage) on

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji