SKANDAL NA PINKU: Anabela napravila HAOS zbog Lune i Slobe: Psovke i teške uvrede

Anabela Atijas i Nenad Aleksić Ša ranije su se sukobili, a njihov sukob je sada doživeo kulminaciju. Anabela je u emisiji kod Sanje Marinković objašnjavala Lunine poteze u rijalitiju "Zadruga" i sve je prokomentarisala rečima:

- Šta znači to: "Ukrasti nečijeg muža?" Nije on čaša, pa ga ponela u torbi" - rekla je Anabela u odbranu svoje ćerke.

Pevačica se sa Nenadom Aleksićem posvađala kada mu je Luna uputila niz uvreda. Ša se tim povodm oglasio na društvenoj mreži Instagram, kada je napisao: 

- Prvo Vuk Mob, a sada Ša. Neka Luna željna marketinga… Je l’ to beše ona što rastura brakove i p**a se u rijalitiju pred kamerama, ili nisam dobro informisan? Fino neko dete - poručio je on, a njih dvoje su sukob nastavili pred kamerama.

- Anabela ima nešto protiv mene - rekao je Ša, a potom mu je Atijasova odgovorila.

- To znači da svoju mamu ubraja u te žene - rekla je pevačica. Ša je posle ovoga eksplodirao.

- Ne, ne, tvoju mamu - rekao je reper.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji