PAKLENI OBRT! Luna Slobi: Radiš to kao GASTOZ! A onda je Radanović SPUSTIO za sva vremena!

Luna Đogani, koja od sinoć preživljava pravi pakao u Zadruzi sa svojim dečkom Slobom Radanovićem, u jednom trenutku verovali ili ne, nije bila zadovoljna - kakve pokrete rukama pravi on. 

Da bi to "plastično" ilustrovala, napravila je poređenje koje je (valjda) trebalo da pogodi pevača tamo gde najviše boli. 

- Radiš to kao Gastoz - mrtva ladna je rekla blogerka. 

On je, međutim, imao spreman odgovor koji ju je "pokopao": 

– Pa, ti si bila sa Gastozom!

Takav "udarac" je, sasvim razumljivo, predstavljao i kraj kratkog sukoba, te su njih dvoje počeli da razmenjuju nežnosti. U svakom slučaju, verujemo da njoj više neće padati na pamet da na bilo koji način pominje zvezdu "Parova". 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji