NEPRIJATNOST ZA KIJU: Posle svađe sa Lunom - SKANDAL! Slobina žena NE MOŽE VIŠE tu da spava (VIDEO)

U "Zadruzi" se nakon ulaska Dušice Jakovljević povela velika galama, a glavni akteri su bili najpre Milja Vračević i Lepi Mića, a ubrzo je i Kija bila uključena u celu raspravu.

- Ti si smešan i nebitan lik, Dušice reci jel si čula za Lepog Miću? I onda diže Kiju, kao reci ti - navalio je Vračević da isteruje pravdu.

- Evo branioče brani druge, ti si indijanac pravi koji samo laže - vikao je Mića, nakon čega se popeo na sto po kojem je skakao.

- Aj sedi Mićo - pokušavala je Kija da dođe do reči, onda se rasprava povela ispred vrata

- Ti si rekla da je Mića u pravu - prebacio joj je Miljan.

- Ma ajde beži, ponašaša se kao dete - uvredila se Kija jer su joj oboje prijatelji.

Kija se našla između dve vatre i morala je da bira stranu, a to se sve desilo malo nakon svađe koju je imala sa Lunom Đogani. Ubrzo je otišla na spavanje, ali ni tamo joj nisu dali mira. Kako je skandal koji su izazvali izgledao možete pogledati na ovom snimku:

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji