MASOVNA TUČA U ZADRUZI: Miki NASRNUO na ženu! Pljunuo je, ona ga gađala OVIM! (VIDEO)

Danas je Nadežda Biljić odala Drvetu mudrosti Miljaninu tajnu, da se zaljubila u Marka Miljkovića, kako bi dobila pesmu koju je želela da čuje, i zbog ovog postupka su svi zadrugari osudili devojku Mikija Đuričića.

U jednom trenutku dok su Miki i Nadežda ležali u izolaciji, Miljana je došla sa Sanjom Stanković i krenula da napada i preti Nadeždi kako će i ona reći sve što zna o njoj, a kada je Miki pokušao da odbrani svoju devojku, upao je u konflikt sa Sanjom.

Nakon raznih psovki i uvreda koje su razmenili, Miki je skočio i pljunuo Sanju, što je iznerviralo plavušu, pa je dohvatila flašu vode koja je stajala ispred izolacije i polila ga vodom pravo u glavu.

Ubrzo je Miljana otišla da zove Sanjinu devojku Jovanu Tomić Matoru, koja je potpuno poludela kada je čula šta je Miki uradio Sanji, pa je krenula da se fizički obračuna sa njim.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji