PRAVO U SRCE! Luna videla Slobu i Kiju ZAJEDNO - Zrače i varnice SEVAJU! SUZA SUZU STIŽE...(VIDEO)

Svaka održana "Zadrugovizija" oborila je sve rekorde gledanosti, ali i odlično zabavila kako gledaoce, tako i ukućane koji su često govorili kako bi voleli da vide svoje nastupe. Želja im se konačno ostvarila danas, ali su oni morali da ostanu iminu.

Tokom dana, Veliki šef je zadrugarima pustio nastupe sa poslednje treće održane "Zadrugovizije".

Ukućani su tako imali priliku da vide pobednički nastup Slobodana Radanovića i njegove supruge Kristine Kockar, kao i tačku koju su izvele Miljana Kulić i Andrijana Radonjić.

Dok se emitovao Slobin i Kijin nastup, Luna Đogani ručala je zajedno sa svojim dečkom, a u nekoliko navrata se nasmešila u toku pesme "Lažov notorni". Radanović i Kockareva totalno su ignorisali svoj nastup.

Posle nekoliko minuta Veliki šef je pustio i nastup Andrijane Radonjić i Miljane Kulić. One su na "Zadrugoviziji 3" pevale pesmu "Drugarice". Miljana je u trenutku kada je svirala njena pesma sedela sa Banetom Čolakom i Nemanjom Đerićem Đeksonom, Andrijaninim dečkom, ispred Bele kuće.

- Pada kiša! Evo pušancija, ako hoćete da pušite, izvolite! - govorila je Miljana u trenutku kada je emitovan njen nastup sa Andrijanom.

Kako je izgledala cela situacija, možete pogledati u videu koji je u prilogu:

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji