Print this page

RAŠČEPIĆU TE! Miljana NAPALA NADEŽDU I MIKIJA, OBEZBEĐENJE ULETELO, a onda su i ove dve zadrugarke PODIVLAJLE I SKOČILE NA ĐURIČIĆA! (VIDEO)

Nakon što je Miljana Kulic cula da je Nadežda Biljic otkrila njenu tajnu da je zaljubljena u Marka Miljkovica, trudnica je ušla u svadu kako sa ovom zadrugarkom tako i sa njenim verenikom Mikijem Ðuricicem.

Miljana je otišla do sobe za rehabilitaciju, gde su bili Miki i Nadežda, zajedno sa Sanjom Stankovic. Obezbedenje je odmah reagovalo i uletelo u Belu kucu kako bi sprecilo veci haos. 

-Roditelji se stide tebe. Džukelo jedna seljacka! Delila sam sa tobom poslednju cigaretu, a kada ja pocnem da pricam, rašcepicu te! Kunem ti se, do kraja rijalitija, rašcepicu te! Našli ste se, iskrivljeni i rašcepljena! Ovaj pametuje pametnjakovic, a on najgluplji! Treba zbog njega da padnemo zadatak - govorila je Miljana Mikiju i Nadeždi.

-Ti si ispao najgluplji ovde! Ne možeš da kažeš za Teodoru... Naravno da ce da ustane da se pozdravi sa svojim bratom! - pricala je Sanja Mikiju.

U jednom trenutku Miki Ðuricic je pljunuo Sanju, a onda je ustao iz kreveta kako bi zatvorio vrata od sobe za rehabilitaciju. Sanja Stankovic nije ostala dužna Mikiju, vec je uzela vodu koja je bila na klupi ispred sobe kako bi polila Ðuricica, a u sve se umešala i Jovana Tomic Matora.

-Što me ne zoveš? - govorila je Matora Sanji dok je trcala ka sobi za izolaciju.

Zatim je nastao novi haos, a kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji je dostupan ispod.