KAKAV PAĆENIK! Sloba pevao Kiji romantične stihove: Onda se desio OVAJ GEST i svi ŽALE Lunu! (VIDEO)

Zahvaljujući uspešno završenom zadatku, učesnici najgledanijeg rijalitija u regionu su dobili klavijature koje će im poslužiti da iskomponuju himnu "Zadruge". Ovu pesmu, momci će premijerno izvesti u "Amidži šouu". Ipak, Slobodan Radanović je instrument iskoristio i kako bi se još više približio svojoj supruzi, koju je prevario u rijalitiju sa Lunom Đogani. Sloba je pevao Kristini Kockar romantične stihove koje u originalu izvodi Adil Maksutović.

- Više me ne osećaš, ali ti me najbolje znaš. Samo tebi vredim, zar ćeš drugoj da me daš? Ne daj da nam uzmu ove dobre godine. Bez tebe, sada ko sam bez tebe - pevao je, između ostalog, Radanović.

U trenutku kada je izgovarao reči "Zar ćeš drugoj da me daš" Kija je odmahnula glavom i jasno mu stavila do znanja da ga ne pušta od sebe.

On je ovaj Kristinin postupak dočekao sa oduševljenjem, te je nastavio sa romantičnim notama samo za nju, a mnogi gledaoci su ispod video snimka okarakterisali Slobodana kao obićnog paćenika.

Kockareva nije skidala pogled od svog supruga i nije obraćala pažnju na zadrugare koji su sedeli pored njih i pitali se šta će biti sa Lunom.

Kako je izgledao ovaj romantični trenutak pogledajte u snimku koji sledi:

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji