JA TE JURIM U VENČANICI, A TI NEĆEŠ DA SE ŽENIŠ: Dok je Kija ovo pričala Slobi, Luna je sve pažljivo slušala! (VIDEO)

Kristina Kockar danas je spremila rucak za sebe i otišla do bazena, gde se suncano njen suprug Slobodan Radanovic. Na nekoliko metara od njih nalazila se i pevaceva devojka Luna Ðogani.

U jednom trenutku Kija je ispricala kakav je san sanjala, a san se odnosio upravo na njega. Dok je Kockareva pricala, Radanovic nije puno progovarao, dok je Luna sve vreme slušala o cemu oni pricaju.

-Sanjala sam te, kako smo u nekom ogromnom tržnom centru i kako te ja jurim u nekoj kratkoj vencanici, a ti neceš da se ženiš. I ne možemo da te nademo i ja kažem: "Znam gde je" i nadem te kako igraš igrice! - pricala je Kija.

Nakon ovog razgovora sa suprugom, Radanovic je otišao u Rajski vrt gde je o Luni i Kiji pricao sa Drvetom mudrosti. Sloba je u jednom trenutku rekao kako ima mnogo bolji odnos sa Kijom nego sa Lunom trenutno, a onda je sebe uporedio sa "drvetom".

U video-prilogu koji je dostupan ispod pogledajte kako je izgledao Kijin i Slobin razgovor pored bazena.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji