JOŠ JEDNO LUDILO ŽURKA: Haos celu noć, KIJA PLAČE dok se Sloba ljubi sa Lunom, Đekson se trlja o Adrijanu, LEPI MIĆA SVE PO SPISKU NOVINARU

Nema kraja. Dajte im malo alkohola, muzike i svi će pokazati svoje pravo lice. 

Ludilo žurka ispred Hotela Zadruga je trajala do duboko u noć. Na njoj nije bilo Kristine Kockar koja je plakala u kući zbog još jedne izdaje Slobe, koji je i pored svega u emisiji kod Ognjena Amidžića izjavio da je voli i da bi se pomirio sa njom.

Vidno iznerviran jer su ga svi napali što je Luni dao čokoladicu, Sloba je besno otišao po Lunu i sakrili su se u izolaciju gde su dosta dugo šaputali, ali gledaoci su imali prilike da čuju šta pričaju. 

Koliko je ludilo išlo daleko, govori i to da je u jednom trenutku Luna Đogani vidno uzrujana izjavila: "Ali. Slobo, mi smo kakili zajedno, držali se za ruku i kakili". 

Sloba je pao izgleda na ta govanca, pa su ubrzo pali i prvi poljupci te večeri dok je Kija i dalje plakala zbog Slobinih postupaka. 

Da li mu ovo može oprostiti, a produkcija će se sigurno potruditi da i sazna šta se zaista dešavalo u izolaciji, a samo kako bi napravilo što više uzbuđenja do kraja rijalitija.

I tu nije bio kraj.

I pored raskida, Andrijana je i dalje naložena mnogo na Đeksona, posle burne noći koju su proveli u krevetu. Celu noć se Đekson trljao uz njeno telo, a samo nekoliko sati pre toga je rekao kako zna da njen otac sve to gleda na internetu. Možda ovo Đekson i namerno radi kako bi se osvetio njenom ocu.

I naravno, tu nije bio kraj.

Kulminacija je došla na kraju večeri, kada se Lepi Mića iznervirao zbog Slobinog ponašanja i njegove izdaje Kije, čiju stranu brani ceo rijaliti. Tada se umešao Milan sa rečima: "Šta tebe briga Mićo šta oni rade, žurka je, uživaj, njih prati publika", a onda se Lepi Mića lepo oslobodio i krenuo sve po spisku Milanu. Međutim, Milan je malo više popio, tako da je došlo do velike svađe u koju je moralo da se umeša obezbeđenje. 

Ubrzo je svanulo novo jutro...

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji