OVO JE PRETHODILO SVEMU: "M'rš u p..čku materinu klošarko"! Sloba URLA na Kiju - usledio KLJUČNI TRENUTAK, ali ima JOŠ ŠOKOVA (VIDEO)

Slobodan Radanović i Kristina Kockar bili su gosti u najgledanijoj emisiji Amidži šou. S obzirom na to da su pred milionskim auditorijumom priznali da još uvek gaje emocije jedno prema drugom, bilo je jasno da će svom braku po izlasku iz rijalitija pružiti još jednu šansu.

Međutim, nakon povratka u Belu kuću, Sloba je svojoj bivšoj devojci Luni Đogani poklonio čokoladicu koju je dobio u emisiji, a to je odmah izazvalo veliku pometnju kada je Kija saznala za to.

- Ja sam joj dao čokoladu, zato što znam da voli tu čokoladu! Šta je problem? Šta ja imam tebi da se pravdam zbog je*ene čokoladice - rekao je Sloba.

- Pravdaćeš mi se, razumeš? Ti znaš šta smo mi onu noć pričali - ljutila se Kristina.

- Šta je problem? Dao sam joj čokoladicu i to je to - rekao je Sloba.

- Nemoj više da mi se obraćaš i da praviš budalu od mene svojim ponašanjem. Nemoj da pričaš iza leđa meni o njoj, a onda da joj daješ čokoladicu - bila je razočarana Kija.

Nemoj da mi dižeš pritisak! Mrš u pi*ku materinu, kakva klošarka... - poludeo je Sloba nakon čega je odmah napustio prostoriju.

Kristina je i te kako pokazala ljubomoru zbog ovoga što je Slobodan uradio iza njenih leđa, a nije sakrila ni svoje suze nakon ove kraće rasprave. Kako je to izgledalo pogledajte u nastavku.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji