OČI U OČI: Gagi Đogani i Kijina majka se SRELI U EMISIJI! Evo šta se DOGODILO na snimanju! (VIDEO)

Sanja Marinković će ove subote od 17 časova u svojoj autorskoj emisiji "Magazin In" ugostiti Lidiju Vukićević, Suzanu Mančić, Slađu Delibašić, Sandu Rašković Ivić, ali i roditelje učesnika najgledanijeg rijalitija "Zadruga" - Kijinu mamu Nadicu Zeljković, Luninog tatu Gagija Đoganija i Andrijaninog tatu Duška Radonjića.

S obzirom na to da su Kija Kockar i Sloba Radanović, nakon što ju je prevario sa Lunom Đogani, bili na korak do pomirenja, voditeljku je zanimalo Nadičino mišljenje o svemu.

- Šta mislite, kao majka, je l' ona njega stvarno voli? - pitala je Sanja.

Nadica je bila potpuno iskrena, uprkos svemu što je Sloba u rijalitiju uradio njenoj ćerki.

- Ja sam sigurna da ga voli - rekla je Kijina majka, a onda otkrila šta joj je zasmetalo kod Slobe, što je ujedno i razlog zbog kog se Kija premišlja da supruga da drugu šansu.

- Sad sam besna zato što je dvoličan - bila je iskrena Nadica.

Iako je besna na zeta, Nadica je pokušala da opravda to što je Kija prešla preko javne prevare i želela da pokuša da sačuva brak.

- Ipak je on njena ljubav - rekla je, ali joj se odmah suprotstavila Suzana Mančić.

- Ma znate šta, da je ne znam kakav, ne bi živ ostao - rekla je Suzana.

Mišljenje o najpoznatijem ljubavnom trouglu na Balkanu imala je i Sanda Rašković Ivić, koja je po zanimanju psihijatar.

On je Sulejman koji sedi na dve stolice, i tako će da tresne određenim delom svog tela. Iskustvo je vlastita koža puna ožiljaka. - rekla je Sanda o Slobi.

Sa druge strane, Lidija Vukićević je stala u Kijinu, Luninu i Andrijaninu odbranu.

- Najvažnije je na svetu usuditi se, a njihova deca su se usudila i svaka im čast - rekla je glumica Nadici, Gagiju i Dušku.

Gostujući u emisiji "Magazin In", Gagi je otkrio čemu ga je naučilo Lunino učešće u "Zadruzi".

- Šta ima da ga pratite, pustite ga u rijaliti i vidite drugu stranu svog deteta - rekao je Gagi, a Lidija mu je odgovorila:

- Dobro, niste je vi poslali, Luna je sama želela da uđe.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji