LJUBAVI! NEEEE!!! On je bio dečko Tijane Ajfon, a sada... o, bože...

Popularna starleta Tijana Ajfon govorila je večeras na "Vrućoj stolici" da je bila u vezi sa poznatim fudbalerom (čije ime nije htela da kaže kako mu ne bi davala reklamu), ali da je on bio veren sedam meseci, a to joj nije rekao. Kada je to saznala, njeni urlici nisu se mogli obuzdati.

Ona je ispričala da zbog njega nije želela da se pojavljuje u medijima, niti da gostuje u emisijama, a čak je zbog njega otputovala u inostranstvo na 12 sati kako bi ga videla.

Međutim, kada je ušla u "Parove 4", starleta je saznala da je njen dečko veren već neko vreme. Ipak, ulaskom u ovu sezonu rijalitija, Tijana je stavila tačku na to i rešila da nastavi dalje.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji