Lunu Đogani je ZASVRBELO DOLE, pa je zavukla ruku u međunožje! Taj izraz ZADOVOLJSTVA na licu!

Prvu sezonu "Zadruge" obeležiće dve stvari posebno - naravno, ljubavni trougao Sloba Radanović - Kristina Kija Kockar - Luna Đogani, i Lunino češkanje nepristojnih mesta na telu. 

Internet je sada već prepun njenih fotogafija i snimaka na kojima se vidi kako se češe "tamo dole", i spreda i otpozadi, i normalno je da ljudima prilično smeta kad to vide. Čak i njeni najverniji obožavaoci ne mogu da je odbrane zbog ove loše navike. 

Đoganijeva je bila prilično iskrena kada su je upitali zašto to radi, rekavši da joj čak i majka Anabela Atijas zamera, ali da jednostavno ne može da se suzdrži od ove loše navike. 

Čak je i obećala da će se truditi da izbegava češkanje, ali ništa od toga. Na fotografiji dole možete je videti kako češe polni organ, sa zadovoljnim osmehom na licu. Istini za volju, brzo je to obavila, ali ne dovoljno brzo da je ne uhvati kamera. 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji