NE ZNAM KOJI JE TVOJ PROBLEM: Luna PREBLEDELA kad je videla šta joj je Sloba uradio, PA MU SASULA SVE U LICE! (VIDEO)

Luna Ðogani bila je izuzetno raspoložena zbog žurke, ali je se njeno ponašanje promenilo kada je shvatila da Slobodan Radanovic nece prisustvovati tome.

Zadrugarka ga je nekoliko puta posetila u sudnici kako bi ga ubedila da joj se pridruži, a on je to uporno odbijao. Medutim, ona ga je posle nekoliko minuta zatekla ispred vrata kako razgovara sa ostalim ukucanima, pa se osetila odbacenom i nepoželjnom.

- Nisam ljut, necu više ni na koga da se ljutim - rekao joj je Sloba nakon njene konstatacije da on ponovo ima nešto protiv nje.

-Cemu takav stav? Ja ne znam koji je tvoj problem, sa svima blejiš osim sa  mnom, nisam mogla da verujem da sam te videla ispred, a malopre sam bila kod tebe! Ja tebe ništa nisam lagala, ti si mene lagao. Što se tako ponašaš prema meni? - pitala ga je Luna.

-Pricaj normalno i baci tu cašu, nemoj više da piješ! - rekao joj je Sloba.

-Ne znam zašto taj stav, umesto da dodeš na žurku i da se sprdamo svi! - Luni nije bilo jasno šta se desilo sa njim.

Luna je ponovo pokušala da uspostavi kontakt sa njim, iako ju je on sve vreme ignorisao. Detaljno o ovome pogledajte u nastavku.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji