VRHUNAC ZADRUGE: Sloba dobio priliku da kaže šta misli o Kiji, evo koji je bio njegov odgovor! (VIDEO)

U toku žestoke svađe sa Lunom Đogani, Slobodan Radanović bio je ljut na Drvo mudrosti, zato što je smatrao da mu se ono nije dovoljno posvetilo otkako je psihički pao zbog svih dešavanja.

S obzirom na to da Drvo čuje sve šta oni međusobno izgovaraju jedno drugom, pozvalo je Slobu da porazgovaraju o svemu. Ono se zabrinulo da je takmičar ljut na njega, a onda je obrazložio šta je razlog njegovog nerviranja.

- Nisam ljut na tebe, nego na celu ovu situaciju. Ovde sam sa psihopatama koji su deset puta gore od mene, a koje su našle da meni morališu. Jednostavno, oko svega se stvori pompa, naročito zbog Lune i Milana. Gospođa Kristina Kockar, Miljana Kulić, Maca Diskrecija, to su osobe koje su moralno gore od mene, a mene su našle. Ovde se devet meseci komentarišu moja sra*a, a gde su njihova. Većina daje sebi za pravo da me komentariše. Ja sam svestan svega, ali posle devet meseci nemam živaca više zaista - rekao je Sloba.

Iako je Drvo zahtevalo da Sloba kaže o čemu se konkretno radi, on je to ipak želeo da ostavi za sebe, jer je shvatio da ga zbog stanja u kom se trenutno nalazi ništa i niko ne zanima.

- Sve te osobe ovde imaju svoja sra*a koja su prećutana. Neka svi oni budu sveci, samo da me ostave na miru. Jednostavno, shvatio sam da možda nisam jak za ovo. Neću da dolazim u situaciju gde ću ja da se raspravljam sa moralnim nakazama. Oni su sto puta gori od mene i ja stojim iza toga. Neću da dozvolim da napravim sra*e, da sebi polomim palac ili ruku - rekao je Sloba.

Drvo je pokušavalo da pretpostavi da li je možda reč o njegovoj bivšoj devojci, a on je, na iznenađenje mnogih, rekao da mu njeno prisustvo ne predstavlja nikakav problem. Međutim, na pitanje o njegovoj još uvek zakonitoj supruzi Kristini Kockar je itekako imao odgovor.

- Da li i tvoja nervoza ima veze sa Kijom, jer ti je prigovorila za Zadrugoviziju? - pitalo je Drvce.

- Pa i ne. Muči me samo što se ti ljudi nerviraju zbog nekog ko je gori od njih. I naravno da ima veze sa njom. Drvo, sve je okej, kul sam, nastupaću. Nisam ni mislio da ne nastupam - odgovorio je Sloba.

Šta je sve Drvo mudrosti pokušalo da bi oraspoložilo pevača, a na koji način mu je on uzvratio, pogledajte u snimku: 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji