OVO JE KLJUČAN DETALJ RASKIDA! Gledajte Lunu na 1:42! Slobo, slep si kod očiju! Kukala ti majka!(VIDEO)

Još se ne smiruju strasti posle sinoćnog raskida popularnog rijaliti para, Lune Đogani i Slobe Radanovića. Međutim, čini se da je mnogima promakao ključan detalj prilikom njihove svađe. 

Svađa je, podsetimo, počela zbog toga što je Luna zamerila Slobi jer je u pijanom stanju razbijao stvari. Luna je uspela da ga izvede iz takta i svađa je uzela maha.

Ipak, sada definitivno deluje da je za mladu Lunu Đogani sve ovo bila samo rijaliti igra! Pogledajte još jednom snimak njihove svađe i premotajte snimak na 1:42:

Vidite li? Dok se Sloba poput zaljubljenog dečaka pravda, ona se smeje, ne pokazujući bilo kakvu emociju. I to nije prvi put. Prilikom njenih ranijih svađa često bi se nasmejala, kao da je "iskočila" iz uloge koju igre. Prilično je realna pretpostavka da je ona od početka glumila silnu zaljubljenost, znajući da će veza sa oženjenim čovekom u rijalitiju njoj garantovati puno vremena pred kamerama. 

Sećate se kako je klečala pred njim i molila ga za ljubav? A sad mu se smeje u lice! U svakom slučaju uloge su se drastično preokrenule. Luna je molila Slobu, on se javno odrekao zakonite supruge Kristine Kije Kockar, a sada on nju juri i kuka zato što ga izbegava. 

Ili grešimo? recite nam u komentarima.   

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji