SLOBA NAPUSTIO ZADRUGU! Radanović HITNO tražio LEKARA i to baš pre puštanja SKANDALOZNIH SNIMAKA!

Verni pratioci rijalitija "Zadruga" jedva su čekali večerašnju emisiju budući da je na redu puštanje snimaka iz protekle nedelje, što će, sasvim očekivano, pokrenuti brojna pitanja i izazvati nezamislive rasprave.

Naravno, na tapetu će svako biti Sloba Radanović, kog je nekoliko zadrugara, na čelu sa njegovom suprugom Kijom Kockar i ljubavnicom Lunom Đogani, uhvatilo u laži, te su poručili da jedva čekaju četvrtak uveče kako bi istina isplivala na videlo kada pred svima budu pušteno sve ono što je govorio po ćoškovima imanja u Šimanovcima, a zatim poricao.

Ipak, Sloba se tik pred emisiju požalio da mu je "iskočila fleka na licu" tako da mu je neophodna lekarska pomoć.

Njemu je, kao i svakom zadrugaru koji se požali na zdravstveni problem, odobreno da napusti "Zadrugu" i uputi se ka lekaru, zbog čega se veruje da neće biti suočen sa snimcima od kojih je zazirao toliko dugo.

Ipak, njih će moći da vide svi zadrugari, a nema sumnje da će ih Luna i Kija najpomnije posmatrati.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji