LUNA SE IZLANULA! Evo odakle joj INFORMACIJE a kaže da se nije ČULA sa Anabelom - SLUČAJNOST?! (VIDEO)

Iako se dosad od napada na račun toga što je ljubavnica oženjenom muškarcu branila time što se zaljubila, te da protiv svojih osećanja nije mogla, Luna Đogani je sinoć promenila ploču, a mnogi su primetili nešto neobično.

Naime, Luna je bukvalno od reči do reči ponovila reči svoje majke Anabele Atijas, izrečene pre nekoliko meseci, ali ne u "Zadruzi" niti u bilo kom od razgovora koje je imala sa njom, a da su to zabeležile kamere rijalitija.

Opravdanje da se Đoganijeva ne oseća kao ljubavnica jer je "ljubavnica neko ko se skriva, a ne neko sa kim je muškarac javno" novina je u Luninom odgovoru na prozivke, te se postavlja pitanje kako je odjednom došla do toga, a da nije komunicirala sa majkom ili pogledala snimak.

Burne polemike se vode oko ovoga na društvenim mrežama, te tako jedni smatraju da je sasvim moguće da je Luna došla do ovog zaključka sama, dok drugi ističu da je praktično nemoguće da je ponovila od reči do reči ono što je njena majka pričala a da nije bila upućena u to.

Pogledajte snimke, pa zaključak donesite sami. Anabelinu defniciju ljubavnice pogledajte na narednom snimku na 1:10.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji