OVAKO BI NAROD GLASAO: Evo ko bi bio POBEDNIK da je FINALE ZADRUGE OVOG TRENUTKA! (VIDEO)

Emisija "Radio Amnezija" i danas obara sve rekorde gledanosti i slušanosti, a popularni voditeljski sastav, Milan Miloševic, Bora Santana i Bane Colak, je posebno inspirisan da nasmeje i zabavi sve.

Oni su u toku današnje emisije sproveli mini anketu medu gledaocima - Ko bi uzeo prvih pet mesta kada bi finale "Zadruge" bilo baš danas.

Milan i Bane su naizmenicno oponašali glasove razlicitih ljudi i na taj nacin dali eventualni uvid u mišljenje naroda.

-Prvih pet Kija, Miljana, Lepi Mica, Matora, Sanja. Po mom mišljenju je prvi Sloba, a onda Luna, Ðekson, Andrijana i Sara. Zorica, Ðekson, Vojke, Lepi Mica, Milan - navodili su navodni gledaoci.

Javljali su se i oni kojima je favorit Luna Ðogani, Lepi Mica, Miljana Kulic ali i Teodora Džehverovic. Anketa je trajala kratko ali su voditelji dobili predstavu o tome kako publika glasa i kako se pojedini zadrugari kotiraju.

Kompletnu šaljivu anketu "Amnezije" pogledajte u snimku koji sledi.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji