PIJAN IZAZVAO SUDAR I STAVIO NOVČIĆ POD JEZIK: Evo šta se zbilo kad je uradio alko-test! OTKROVENJE

Andi Mesini (27) iz Londona svojevremeno je srušio jedan od najvećih urbanih mitova kada su u pitanju načini za prevaru alko-metra u pitanju, nakon što se pijan "zakucao" u autobus, prenosi portal  "Kilburntimes.co.uk".

Pošto se, vozeći se u svom automobilu, sudario sa "dabldekerom" koji mu je išao u susret, Mesini je, navodno, pokušao da pobegne sa lica mesta, ali ga je policija zaustavila.

Pre nego što su došli do njega, policajci su primetili da Mesini stavlja u usta novčić, što je stari, ali ispostaviće se loš, način da se zavara alko-test, budući da se veruje da se ovako snižava koncentracija alkohola u dahu.

Policajci su ga naterali da ispljune novčić, a potom očitali rezultat testa od 64 mikrograma, dok je dozvoljeno svega 35.

Mesiniju je zatim na sudu zabranjeno da vozi narednih 19 meseci, a uz to je morao da plati kaznu od 200 funti.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji