SVE SE OTELO KONTROLI: Dok Luna leži sama, Sloba i Kija se ZABAVLJAJU daleko od nje! PRŠTAĆE ZADRUGA!

Kija i Sloba sada su se našli u dnevnoj sobi, gde su poveli jedan vrlo interesantan razgovor.

Naime, priča se potegla oko Slobine pesme, u kojoj je i Kija imala nekog udela. Pesma se zove "Familija", a ovo dvoje, još uvek, supružnika pričalo je tajnovito i u šiframa.

- IQ ravan tosteru će mi biti kada izađem odavde - rekao je Sloba, a za stolom su se našli i Milan, i Bora.

- Ko je uradio ovo sa limunom - pitao ju je Sloba, kada je video da doneseni limun nije po njegovom ukusu, a dok se on zabavljao u razgovoru sa svojom, i dalje, ženom, Luna se povukla u sobu, osamila, nije disala u svom krevetu.

- Ajde bre, pa jeli smo pesak kad smo bili mali - rekla mu je Kija.

- Ja bale - Milan je dodao.

 - Bora jede sline - otkrio im je nasmejani Slobodan, i dodao:

- Imam ja da mu dam za večeru.

Svi su se smejali, a Kija i Sloba su nastavili da komuniciraju očima... Sve je ovo gledaocima vrlo sumnjivo, možda upravo zbog varnica i nedokučivih pogleda koji lete po sobi.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji