JU, SRAMOTA! Zadrugarka se ČEŠA po INTIMNOJ REGIJI - SKINULA ŠORC, a Kijina REAKCIJA...U ŠOKU! (VIDEO)

Jovana Tomić Matora nije krila svoje se*sualno opredeljenje a zatim je i otpočela ljubavnu vezu sa Sanjom Stanković u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima. Tomićeva ima veoma slobodno ponašanje uprkos činjenici da milioni gledalaca prate svaki njen korak.

Tako se danas Jovana češala po svojoj intimnoj regiji a to joj je prebacila Kristina Kija Kockar. Kija je posavetovala svoju rijaliti drugaricu da to nije lepo i da bi trebalo da se suzdrži.

Ipak, Matora nije marila za ovu sugestiju već je nastavila sa onim što je započela a čak je i spustila šorts kako bi pokazala Kiji i Ani Korać da joj rastu stidne dlake te zbog toga ne može da izdrži svrab.

- Svrbi me, rastu mi dlake. Ne brijem se, nemam se*s sa Sanjom pa se ne brijemo. Mi to zajedno. Je l' to ružno što se ja češem - bila je zbunjena Matora.

- Naravno da je ružno, kad da imaš picajzle. Mada, izgleda kao da se 'vataš za ku*ac - rekla je Kija.

Sa ovom Kristininom konstatacijom složila se i Ana, a kako je izgledala cela situciija možete pogledati u videu koji je u prilogu:

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji