DISKVALIFIKACIJA,?! Ciganko glupa - PUKLA pa sasula Luni UŽASNE uvrede! Slobo, REAGUJ! (VIDEO)

Sinoć je Veliki šef odlučio da iznenadi zadrugare, pa je priredio žurku. Svi su bili raspoloženi, igrali, smejali se i zabavljali, ali naravno rijaliti "Zadruga" ne bi bio to što jeste da ne dođe do žestokih svađa posle kojih usledi potpuni haos.

Sve je bilo u redu, dok Maca Diskrecija nije napala Lunu Đogani zbog toga što je igrala na stolu. Mladoj blogerki je svega preko glave i na ivici je nervnog sloma je od kada je Slobina i dalje zakonita supruga ušla i rijaliti i postala ravnopravan učesnik.

Pošto Maca i Bora trenutno nisu u najboljim odnosima, Bora je u inat stao na Luninu stranu i krenuo da je brani na šta je Maca reagovala burno.

Maca je nastavila da je žestoko vređa, dok je Luna pokušavala da se kontroliše i zanemari situaciju:

- Došla je Slobina prava žena pa si se malo ispucala, mnogo si nervozna! Pogledaj kako se ponaša prava žena, ne skače po stolu. Ajde malo popni se na sto, pokaži vaspitanje! Ono je prava žena, nijednom nije stavila nogu na sto gde se jede, to je jako ružno!

- Brani ciganku glupu! Sram te bilo - rekla je Maca i nastavila da žestoko komenrariše.

Sloba je samo posmatrao i ni u jednom trenutku nije pokušao Lunu da odbrani, dok je Luna sve vreme bila iznad situacije a zatim se okrenula i otišla jer nije želela da sluša Macine uvrede.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji