SLOBA I KIJA SE POMIRILI! Drama noćas! Luna PLAČE, JECA! A njih dvoje KAO NEKAD! Ovo je KRAJ

Drama u Zadruzi ne prestaje.

Ljubavni trougao Luna, kija i Sloba i dalje je glavna tema kako samih zadrugara tako i sire javnosti. A kako će se ova ljubavna sapunica videćemo u toku rijalitija. Ono što je sigurno je to da nikome od njih troje neće biti lako da izguraju ovu priči.

Samim ulaskom, Kija je nokautirala Slobodana i mladu Đoganijevu, a kako sama Kristina tvrdi, ona je u kuću ušla ne zbog osvete, već da upita svog dragog zašto joj je "zabio nož u leđa" i to pred milionima gledalaca.

Iako su svi pomislili da će među njima sve proteći mirno, i da će Sloba i Luna nastaviti svoju romansu došlo je do turbulencija. 

Noćas je Sloba razmenjivao nežne poglede sa svojom još uvek zakonitom suprugom, dok je mlada Đoganijeva plakala u zagrljaju Jovane Tomić Matore. Kada je došao kod svoje sadašnje drage, ona ga je odbacila jer je vidno povređena samim prisustvom Kije, a zatim i njenim odnosom sa Slobom.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji