Kija i Luna otkrile šta im se dopada kod Slobe, pa saznale da su se obe ZALJUBILE u njega ZBOG OVOGA! (VIDEO)

Tokom prethodne veceri Ana Korac je pred svojim cimerkama Kristinom Kockar i Lunom Ðogani priznala da joj nije jasno cime ih je Slobodan Radanovic ocarao i zbog cega one "gube glavu" i pate zbog njega, jer, kako kaže, ona ne vidi ništa što je vredno njihovog nerviranja. 

Kristina se odmah javila kako bi rekla da njen suprug poseduje ogromne kvalitete i otkrila cime ju je on šarimirao. 

- Prvenstveno što ga volim i on je moj muž. Nije problem što sam se ja zaljubila vec što ne mogu iz toga da se izvucem. Ja sam stvorila sliku da je on moj muškarac koga cu ja gledati u starosti. Kulturan, veran, pažljiv, ima smisao za humor slican kao ja. Nisam znala da je kreten, odmah sam se zaljubila u njega. Ima ono pozadi, ima ono kao Šar pej, to volim da mazim, eto to je fizicki. Ono što smo mi imali, prvi put sam to osetila. Mi imamo iste stavove po pitanju politike, muzike, to je ono što nas je spojilo. Bili smo oboje ostrašceni nekim stvarima - pricala je sa ushicenjem Kija. 

Kako Kija nije jedina ukucanka koja je pala na pevacev šarm, mlada Ivanjicanka je zahtevala i od Ðoganijeve da joj isprica šta joj se to dopalo kod Slobe. 

-Ja sam saglasna sa Kristinom, sve što je nabrojala, to sam isto osetila. U to sam se zaljubila. Najviše sam se zaljubila u njegovu skormnost, pricao mi je neke detalje iz privatnog života. Duhovitost, glas, prelepo peva. To je najlepši muški glas koji sam ja cula. Talenat na prvom mestu. Fizicki izgled, njegov palac. Lep decko. On je moj tip muškarca. Bejbi fejs, visok, krupan. Pametan, inteligenta, obrazovan. Ja sam mnogo toga naucila od njega. 

Na osnovu njihovog izlaganja, vidi se da su obe "pale" na isto, a detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednim video-snimcima. 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji