POSRAMILA SE ZBOG NJENIH REČI: Matora priznala koja ZADRUGARKA se ljubi BOLJE od Sanje! (VIDEO)

Saška Karan, dobro poznata po svom britkom jeziku, ne prestaje  pitanjima da provocira svoje nekadašnje cimere i nakon izlaska iz rijalitija "Zadruga".

Da podsetimo, Jovana Tomic Matora i Luna Ðogani su je u jednom navratu poljubile na blic, a o tome se mnogo spekulisalo. No, to nije jedina zadrugarka sa kojom se Jovana poljubila. Pošto su ona i Sanja Stankovic priznale javno svoju vezu i pred milionskim auditorijumom se ljubile, ovo je podstaklo Sašku da Jovani postavi škakljivo pitanje.

- Ko je bolji u krevetu, Sanja ili Luna? - upitala je Saška Matoru. 

- Da si pitala ko se bolje ljubi, možda bih ti i odgovorila. Zasigurno Sanja se odlicno ljubi, to je osoba koju posle svog prvog decka najviše volim. Ne znam kakva je Luna u krevetu, sa Sanjom nisam bila toliko bliska koliko se misli, ali Sanjin dodir mi najviše prija. Jedva cekam da izademo i da se ponašamo kao pravi par. Ovde su uzdržavam od nekih stvari. Ne znam kakva je Luna u krevetu, niti cu saznati, da si me pitala ko se bolje ljubi rekla bih Sanja - odgovorila je Matora. 

Blogerki je bilo veoma neprijatno zbog ovog pitanja, pa je pognute glave slušala ono je Tomicka iznela. Luna se u jednom trenutku posramila kada je primetila da Jovana previše detaljiše o situaciji koja se desila, pa ju je prekinula u izlaganju. 

Reakciju glavnih aktera ove price možete pogledati u narednom video-snimku. 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji