LUNI POZLILO: Đoganijeva jedva govorila, mora da ide do kliničkog centra, majka Anabela hoče da je izvede iz rijalitija (VIDEO)

Luna Đogani je pre nekoliko večeri prebacila svom bivšem dečku Slobodanu Radanoviću da njih dvoje nikada neće imati ljubav kao što je to ljubav između Teodore Džehverović i Anđela Rankovića. 

Upravo je ovo pitanje dobila od jednog gledaoca koji je bio znatiželjan zašto ima takvo mišljenje i pored svih problema kojima je njihova veza odolela. 

- Pa nije nikad bila zato što je to jedna jaka, iskrena i ljubav. Ja sam sebi dala za pravo da komentarišem Anđela i Teodoru da su fejk, da Teodora ne voli Anđela, kao što on voli nju. Ja se mnogo kajem što sam ikad pomislila, a kamoli rekla. Kada je bila "Zadrugovizija", ja sam njima rekla šta mislim. Kad sam videla pismo, da plaču, hajde žensko, ali muškarac, sa takvom tugom. Stvarno me pogodilo i plakala sam u bekstejdžu, to pismo. Ja sam ponosna na njih dvoje, zato što su dokazali da priče koje kruže nisu istinite, oni se stvarno vole iskreno. Imaju pravu i jaku ljubav. Imalo je mnogo situacija da odustanu jedno od drugog, oni su prešli preko svega i dokazali da je to prava ljubav. Ja želim da imam takvu ljubav, iskrenu ljubav, ludu, bez limita. Ja sam dugo čekala takvog muškarca. Mislila sam da ne postoji takav muškarac, ali kada sam videla Anđela, znam da postoji tamo negde neko - rekla je Luna plačljivim glasom.

Slobi je vidno zasmetalo ono što je blogerka rekla. On nije delio njeno mišljenje, pa je ustao odmah da se odbrani. 

- Luna se sa njenom konstatacijim popi*ala sada po meni za sve što sam uradio za nju - rekao je Slobodan. 

- Ja mislim da on mene nikad nije voleo kako sam ja zaslužila. Ali nije mogla nikad da bude jer on nije prestao da voli svoju ženu. Ja sam mislila da jeste, zato sam 100% verovala u sve ono što priča. Ja sam zaslužila muškarca koji će samo mene da voli. Nikada nisam imala sreću u tome - rekla je Luna sa očima punim suza.  

Kako je sve izgledalo pogledajte ovde:

Sve ovo je gledala uživo i Lunina majka Anabela, koja je tražila da joj ćerku hitno puste iz rijalitija jer daljji ostanak može dosta narušiti njeno psihičko zdravlje.

Produkcija je odgovorila da Luna ima potpisan ugovor do kraja rijalitija i da oni tu ne mogu ništa.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji