SLOBA U PAKLU SA DVE ŽENE, A SAD... Ona se nudi da mu bude TREĆA! Zovi me kad pukne s Kijom! (VIDEO)

Sloba Radanović već ima dovoljno problema sa zakonitom suprugom Kristinom Kijom Kockar i bivšom ljubavnicom, Lunom Đogani. 

Miljana Kulić je sinoć odlučila da mu pospe još malo soli na ranu. Ona se ponudila da mu bude žena, ako sve ostalo propadne. 

- U slučaju da to ne ide (brak sa Kijom), Slobo, javi mi se kad poželiš drugi put da se ženiš. Ako ne uspe, javi mi se kad poželiš drugi put da se ženiš. Javi mi se u najkraćem mogućem roku. Imamo dete, još jedno ćemo imati ti i ja - rekla je Kulićeva. Ona je poželela da im kumovi budu Kristina Kija Kockar i Lepi Mića.

Radanović je rekao da bi stari svat mogao da bude Ivan Marinković, inače biološki otac njenog deteta, koje je začeto u rijalitiju "Parovi". 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji