NAJRUŽNIJA SLIKA ZADRUGE! Luna, Kija i Sloba zajedno, NJOJ stavio jezik u usta! Da se KRSTIŠ!(FOTO)

Svašta smo mogli da vidimo u "Zadruzi" koja će za četiri dana imati veliko finale, ali čini se da je jedan trenutak posebno neprijatan. 

U pitanju je fotografija ispod, koja već neko vreme kruži Internetom. Na njoj možete videti Kristinu Kiju Kockar u pozadini, a u prvom planu su Sloba Radanović i njegova ljubavnica Luna Đogani.  

Sloba i Luna se strastveno ljube (u to vreme su se zaklinjali jedno drugom na večnu ljubav), a Kija je oči prekrila rukom. S pravom se, rekli bismo, ova slika može nazvati veoma ružnom i nepristojnom. Bez obzira za koga navijate u "Zadruzi", ipak je krajnje neprimereno ljubiti se sa ljubavnicom, i to na ovaj način, pred očima zakonite supruge. 

Šta vi mislite?

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji