NI ON VIŠE NIJE IZDRŽAO: Do sada nije ulazio u fizički konflikt, ali sada je spucao Andjela i oborio ga na zemju

Uh. Šta se sve neće dogoditi do kraja ovog rijalitija.

Naime, do sada Voke nije imao fizičkih sukoba, ali nije izdržao do kraja.

Sinoć ga je iz ravnoteže izveo Andjelo. Naime, vređao je njegovu devojku Saru i to ništa posebno, u  odnosu kakve uvrede smo mogli čuti u ovom rijalitiju. 

U jednom momentu je ćutljivi Vojke ustao i počeo da se dete na Andjela, koji mu je uzvratio psovkama. 

Jadna devojka je pokušala da smiri situaciju, međutim nervoza je prevelika i to nije uspela. Njih dvojica su nastavili sukob, a ćutljivi Vojke je krenuo prvi na Andjela. 

Kako je krenuo na njega, zakačio ga je po ramenu, pa je Anđelo izgubio ravnotežu i pao na pod. 

U tom momentu su uleteli ostali zadrugari, ali i obezbedjenje, koje nije bilo spremno na sukob u ove sitne sate.

Doduše, ništa nije ni govorilo da će doći do bilo kakvog sukoba, jer se sve normalno dešavalo u Zadruzi.

Međutim, Vojke je očigledno bio nervozan jer je zamalo ispao iz Zadruge. Naime, kada je Ognjen prozivao učesnike, pri poslednjem preseku, ostali su Goca i Vojke. Ispala je Goca.

To je očigledno uticalo na Vojketa koji je po prvi put izgubio kontrolu u ovom rijalitiju.

Kasnije, izvinuo se Andjelu i sve je proteklo u miru. 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji