POLICIJA JE MORALA DA INTERVENIŠE: Luna Đogani saslušana u POLICIJI, a ovaj snimak je dokaz da njena majka Anabela LAŽE! (VIDEO)

Luna Đogani je pre izvesnog vremena u "Zadruzi" ispričala da je kupila vozačku dozvolu, zbog čega su se pojavili navodi da je tokom protekle nedelje iz "Zadruge" odvedena na informativni razgovor u policiju.

Međutim, Anabela negira ove tvrdnje 

- Ne znam nikoga ko je čuo da je Luna to ispričala! Čitavu aferu joj neko pakuje, a mi smo zbog užasa "Zadruge" uništeni kao porodica. Više nemam snage da slušam bljuvotine o svojoj ćerki, a ove poslednje laži na njen račun su me dotukle - kaže Anabela za "Alo" kroz plač i dodaje:

- Luna ima trajnu vozačku dozvolu već godinu dana i da je zaista do nje došla nelegalno, do sada bi se to saznalo. Sigurna sam da nije bila na razgovoru u policiji, niti sam ja dobila poziv da se javim. Čitava priča je izmišljena i hoću da se ovaj cirkus što pre završi, jer je postalo neizdrživo - zaključila je Anabela.

Da je Luna bila u policijskoj stanici na razgovoru u "Zadruzi" je pre nekoliko dana ispričala Jovana Tomić Matora, tokom svađe sa Markom Miljkovićem.

U nastavku pogledajte snimak za koji Anabela tvrdi da izmišljen, pa sami prosudite šta je istina.

Luna prica kako je platila vozačku dozvolu "mrzelo je da uči" ?

A post shared by Dželat ljubavi? (@antidjogaj) on

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji