KRUNIĆKA OTKRILA GASTOZOVU NAJVEĆU TAJNU: Evo šta on u stvari radi devojkama u krevetu!

Jelena Krunić napravila je pometnju povratkom u "Parovi", a njen boravak u vili svakako neće prijati Nenadu Marinkoviću Gastozu s kojim je bila u kratkoj emotivnoj vezi.

Ona je u emisiji "Goli život" govorila o svom odnosu sa Marinkovićem, kao i o seksu koji nisu imali, ali o raznim fetišima koji Gastoza uzbuđuju. Takođe je pričala i o njegovom seksualnom opredeljenju.

 

Kako ona tvrdi, Gastoz je te metode primenjivao na sve devojke s kojima je bio.

"Šta ima da gledam, vratila se da zakrpi rupu", rekla je  Gastoz kada je u vilu ušla go go plesačica.  "Nisam tvoju rupu došla da zakrpim. Sumnjam na jedno muško, a ne figurativno, nego u praksi. Voliš da karaš svoje devojke u bulju. To je meni gej, onaj koji voli tako voli možda i da primi u guzu", rekla je Jelena.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji