SLOBA KIPI OD LJUBOMORE: U zadruzi ga je prvo razočarao Filip, a sada i ON (VIDEO)

Sinoć se u pabu poveo jedan vrlo interesantnan razgovor između Nemanje i Slobe, sve u toku Lunine predstave koju je izvodila sa Markom Miljkovićem. Đoganijeva je ponovo pravila ljubomornim svog bivšeg dečka, na šta ovaj nije ostao imun. Tim povodom Đeks je pokušao da mu otvori oči i ukaže na greške koje pravi, ne samo sa Lunom već i sa Kijom.

Poznato je da su njih dvojica postali vrlo bliski prijatelji, pa je Nemanja savetovao Slobu kao brata rođenog.

- Slobo, videćeš, Luna će da se okrene protiv tebe, a Kija će da se promeni. Da ti je neko na vreme rekao ti bi bio spreman, al ti si mislio bićeš ful sa obe. Jel si normalan? Uzećeš ozbiljne pare, plasman - pričao je Đekson Slobodanu.

- Ona gleda namerno ovamo! Jebem li ti... Daj još jedno pivo - vikao je Radanović.

- I da gleda, šta? Ona ima 21 godinu - objašnjavao mu je Đekson.

- Bolje da legnem, da ne polomim nekoga - izašao je Sloba iz paba.

Kada su se premestili napolje, Radanović i Đekson su nastavili da pričaju o problemu sa Đoganijevom, a ovog puta niko od njih dvojice nije bio na njenoj strani.

- Igraju se ovde samnom kao sa pijunom - zaključio je Sloba.

- Pravdaš se Luni a raskinuli ste - opet je pokušao da mu objasni Đekson.

- Folirantkinje obe - zaključio je Sloba.

Šta je da dalje bilo između repera i njega, dok se Luna smejala uz pivo, pogledajte na ovom video snimku:

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji