SLOBA ISKIDO NA PRVOM NASTUPU: Pogledajte kako je prepuna diskoteka vriskala za Slobom. Jednu pesmu je POSVETIO ŽENI! (VIDEO)

Pinkova zvezda Slobodan Radanovic veceras je imao svoj prvi nastup nakon završetka rijalitija koji je osvojio region ''Zadruga''. Tokom trajanja ''Zadruge'', Sloba je gotovo na svakoj žurki uveseljavao zadrugare, a nakon što je napustio Belu kucu poslovne ponude pljušte!

Da je publika oduševljena njegovim glasom govori i cinjenica da je ove noci pevao pred punim klubom ''Scena'' u Ofenbahu.

Sloba je u dupke punoj diskoteci u Nemackoj izvodio svoje hitove, ali i svoju najnoviju pesmu pod nazivom ''Nepristojna ponuda'' koju je premijerno izveo u superfinalnoj noci ''Zadruge'', odmah po napuštanju Bele kuce. Publika je u poznatom nemackom klubu bila u delirijumu, i sve vreme pevala uglas sa Slobom.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji