AJS NIGRUTIN IZNENAĐENJE ZADRUGE 2: Sa najvećim honorarom će pored Ajsa biti jedan od naših najvećih pevača! I nikada ne bi pogodili o kome se radi!

Zadruga 2 polako počinje da ulazi u žižu interesovanja javnosti. Dok Željko MItrović gradi velelepni kompleks u Šimanovcima gde će uživati devet meseci novi zadrugari, produkcija pokušava na sve načine da dođe do što jačih imena koji bi ovaj šou napravili još popularnijim nego prethodni. Malo ljudi misli da je to moguće, ali produkcija ima iznenađenja.

Jedno od njih je Ajd Nigrutin koji je više puta izjavljivao kako miu ne pada napamet da ulazi u rijaliti program. Ipak, produkcija je spremila dovoljno velik honorar kako bi ga ubedila na pristanak, tako da će on biti jedan od najplaćenijih učesnika koji će i bez finala zaraditi odličnu količinu novca.

Ajs nije imao komentar na ovu informaciju, dok iz produkcije tiho potvrđuju naša saznanja.

Međutim, i tu nije kraj. Pojavilo se novo ime, a to je Saša Kovačević, koji je takođe više puta izjavljivao kako nikada neće učestvovati u rijaliti programu. 

On u poslednje vreme ima sve manje i manje nastupa, takod a njegov menadžerski tim vidi Zadrugu kao mogućnost za veliki pomak u njegovoj karijeri. 

Saša će takođe biti jedan od plaćenijih učesnika zadruge.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji