ANABELA ATIJAS EX ĐOGANI PUCA PO ŠAVOVIMA: Priča se da plaća ljude kako bi pisali loše o Kiji Kockar, OTKRIVENA I CIFRA!!!!

Kija i Anabela su u verbalnom konfliktu otkako je pocela "Zadruga", odnosno od trenutka kada je Luna uplovila u romansu sa Kockarevim suprugom Slobom Radanovicem.

Sve se pretvorilo u totalni haos kada je Kija postala ucesnik "Zadruge".

Pravi rat se odvijao na društvenim mrežama izmedu fanova, a sa pojednima se svadala i Anabela kako bi odbranila svoju cerku.

Isto se dešava i sada, nakon završetka rijalitija, a nedavno se povela prica da Anabela smešta Kiji Kockar pojednine afere, kao i da je ona objavila broj telefona pobednice "Zadruge", koji je morala pod hitno da promeni.

Povodom svih ovih glasina, oglasila se i Anabela:

Anabela je ovim ismejala, ali demantovala pojedine tvrdnje.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji