LUNA IMALA TEŠKU NOĆ: Sinoć, zbog alkohola...? Slika otkriva koliko je mučno OVO podnela! (FOTO)

Luna Ðogani, ucesnica "Zadruge" koja je odnela drugo mesto, nakon celog haosa u rijalitiju, otišla je na zasluženi odmor sa svojom majkom Anabelom.

Tokom ovog zabavnog programa, Lunin najveci prijatelj i emotivni partner bio je oženjeni pevac Sloba Radanovic, sa kojim se odmah na pocetku zapocela stravstvenu i romanticnu vezu, uprkos njegovoj ženi Kiji.

O njihovoj ljubavi brujali su mnogi, a razmirice i dalje nisu rešene. Sloba i Luna tvrde kako izmedu njih ne postoji ništa, i da su ostali u dobrim odnosima. No, izgleda da je posle onakve veze sve to Ðoganijevoj malo...

Kako su je emocije savladale, blogerka je rešila da pošalje skrivenu poruku u kasni sat, nakon proslave rodendana svog prijatelja gde je verovatno pila i alkohol:

- U nekim teškim životnim momentima zapravo shvatiš kome je i koliko stalo do tebe. Ne pricam o nekim velikim stvarima, jer svi smo mi još uvek deca. Pricam o poruci, o pozovu, o onom "kako si?", upravo onda kad ni sam ne znaš odgovor na to pitanje. Tako - objavila je Luna.

Izgleda da više ne krije svoju tugu, i da sve što se dogodilo njoj preteško pada. Ipak je mlada da na svojim ledima sama nosi toliki teret kroz život.

Da se prisetimo te velike ljubavi koja je ovoliko uništila srecu jedne devojke od 22 godine:

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji