VODITELJU BILO NEPRIJATNO DA PROČITA! Sloba poslao poruku sinoć tokom emisije, evo šta je pisalo u njoj!

Bivši učesnici najgledanijeg rijalitija na našim prostorima, "Zadruge", Zorana Stefanov i Bora Santana, bili su večerašnji gosti u emisiji "Zaduga - Narod pita", a njihov domaćin je bio novinar i voditelj Darko Tanasijević. 

Pored toga što su gledaoci imali priliku da se uključuju uživo u emisiju, gosti su u jednom trenutku pohvalili bivšeg cimera Slobu Radanovića, a on im je uzvratio divnom porukom. 

Voditelj je želeo da se našali sa svojim gostima, pa ih je malo zaplašio i poručio im da ima vrlo neprijatnu poruku za njih dvoje od Radanovića. 

- Sloba mi je poslao poruku i rekao mi je svašta, Boro, i, Zorana, za tebe. Joj, meni je neprijatno. "Reci im da ih volim oboje" - citirao je voditelj Slobu. 

Zorana i Bora su bili oduševljeni onime što su čuli i ovo su ispratili aplauzom. Kakva je atmosfera vladala u studiju u ovom trenutku pogledajte u narednom video-snimku.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji