JADNO DETE, BOLESNICE! Miljana Kulić napadnuta pred ulazak u "Zadrugu 2" sa sinom Željkom!

Odluka Miljane Kulić da uđe u "Zadrugu 2" sa nedavno rođenim sinom Željkom izazvala je burne reakcije, kako u javnosti tako i na društvenim mrežama.

Jedan od korisnika Instagrama je otišao toliko daleko da je potpuno iz takta izbacio novopečenu majku.

- Jadno to dete sa tobom. Bolje da ga otac Ivan uzme, bolje će od tebe brinuti o njemu, bolesnice. Još hoćeš da ga uvodiš u rijaliti, budaletino. Urazumi se, tebi sad nema rijalitija bar dve godine. Podiži to dete kad ti je Bog dao. A ime si dala po Mitroviću da se malo šlihtaš produkciji - besneo je jedan od Miljaninih pratilaca, a ona mu je uzvratila ništa manje burnom merom.

- Pop*ši ti i Mitroviću i Marinkoviću... Ne stavljaj d*pe gde se k*rci mere. Gledaj svoja posla! - odbrusila je Kulićeva.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji