MENADŽER IMA SVOJU RAČUNICU I ŽELI IH OBE: Luna i Kija imaju ponudu da pevaju zajedno u KLUBU za po 10.000 eura!

Menadžer jednog popularnog beogradskog kluba ponudio je Kristini Kiji Kockar i Luni Đogani da nastupaju zajedno, i to za po 10.000 evra! Bivša žena Slobe Radanovića sa gnušanjem je odbila ovu pozamašnu sumu, dok je Đoganijeva prihvatila ponudu. 

Menadžer A.M., koji je insistirao na anonimnosti, pred novinarima je zvao bivše učesnice "Zadruge" i ponudio im da za dva sata provedena u njegovom klubu inkasiraju pozamašnu sumu. Međutim, nastup nije uspeo da ugovori jer je Kija rekla da više nikada ne želi da deli isti vazduh sa Đoganijevom. 

- Molim? - zabezeknuta je bila Kristina: - Je l' to neki vic? - pitala je novopečena pevačica kroz smeh, a kada je videla da je ponuda ozbiljna, kategorično je odbila: 

- Hvala na ponudi, ali to se sigurno nikada neće dogoditi. Za sve ostale informacije vezane za nastupe možete da pozovete mog menadžera Gorana Lečića Leku. Ja ne ugovaram sama nastupe, već je on zadužen za taj deo posla. Hvala Vam u svakom slučaju na interesovanju - bila je odlučna Kija. 

Njen menadžer je, međutim, bio raspoložen za saradnju i hteo je da ugovori nastup, ali ipak nije uspeo da ubedi Kristinu. 

- Meni se ponuda čini primamljivom, ali prvo moram da se dogovorim sa klijentkinjom. Nisam robovlasnik. Ukoliko ona ne bude želela da nastupa sa Lunom, kao što kažete da vam je rekla, ja ne mogu da je nateram. Ipak, ako postoji neka šansa da organizujemo nastup a da se njih dve ne sretnu, možemo da se dogovorimo. Posao je posao, a mislim da bi taj nastup bio odličan za biznis - rekao je Lečić za "Informer Hit", međutim onda je ubrzo javio menadžeru da Kija ne želi da prihvati ponudu. 

S druge strane, razgovor sa Lunom protekao je mnogo lakše, jer je razum stavila ispred emocija: 

- Nemam problem ni sa kim da se pojavim na događaju, posao je posao. Ja sam pre svega veliki profesionalac. Volela bih samo da jasno definišemo u ugovoru šta se od mene očekuje. Ja ne pevam, pa mogu samo da se pojavim u klubu, ako Vam to odgovara - rekla je Luna menadžeru. On je želeo da pristane čak i na tu varijantu, međutim Kijin menadžer nije uspeo da je ubedi da popusti. 

Luna je početkom avgusta trebalo da se pojavi sa Slobom Radanovićem u jednom klubu u Somboru. Blogerki su ponudili pozamašnu sumu novca da dođe i sluša nastup svog bivšeg dečka, međutim svirka je otkazana: 

- Organizatori su bili neozbiljni i zato je sve otkazano. Ja nisam imao problem da se sretnem sa Lunom - rekao je tada Sloba. 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji