BEZ IZLAZA! Trenutak sloma za zadrugara - ostao SAM U GARDEROBERU! Iznenada počeo je da... ŠOK (VIDEO)

Jedan od preko 50 učesnika impresivnog rijalitija "Zadruga 2", Dean Stejin, ovog jutra našao u situaciji koja je na trenutak delovala kao bezizlazna. 

Naime, Dean je želeo da se presvuče, a da ga niko ne vidi. Uspeo je da se skloni od zadrugara u garderober, ali ne i od kamera i ogledala koji su u ovom delu Bele kuće.

Stejin je nekoliko minuta razmišljao šta da radi, kako da se presvuče, a da ga kamera ne uslika i da ga ceo region ne vidi golog, a onda je našao rešenje. Motorista je čučnuo i počeo da se presvlači, a uspeo je u svojoj nameri da nikome ne pokaže čime raspolaže.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji