SKANDAL U KUĆI: Obezbeđenje hitno reagovalo, muškarac šamarao ženu u rijalitiju (VIDEO)

U Beloj kući "Zadruge" dogodila se brutalna svađa između Lepog Miće i Nadežde Biljić. Oni su u lošim odnosima već danima, a sve je buknulo kada su isplivale tajne iz spoljnog sveta. Navodno, Mića je zapretio Nadeždi da će otkriti pred svima šta je njoj radio određeni Pera napolju.

Svađa se nastavila napolju. Kao po običaju, Mića je krenuo da psuje, te joj je opsovao i majku, što je Biljićevu smrtno uvredilo.

Mića se zaleteo besan na nju, a obezbeđenje je brzo uletelo u kuću da ih razdvoji. Pretio joj je da ga više ne uzima u usta, a jedno drugom su upućivali najgore psovke.

- Nemoj da ja počnem da pričam šta su meni govorili o tebi. Jel te nije sramota da mi govoriš to? Ti krimi-džimi, mene si našao. Nemoj ti meni da pretiš. Reci naglas ajde, šta mi je to radio Pera, mangupčino - urlala je pevačica, a on joj je odbrusio:

- Ti ustaješ protiv mene, ako mi se još jednom suprotstaviš... Dođi ajde! Dođi ako smeš. Ti si bolesna, bre. Idi leči se - urlao je on.

- Ne možeš tako da mi se obraćaš. Ja imam jednog oca, nećeš mi ti biti na drugi. Skloni te ruke, ne preti mi. Završili smo priču! Nemoj da ti pokažem ja ko sam. Ti meni šapućeš na uvo neke stvari, reci naglas mangupe, ja se ničega ne stidim. Možeš u d*pe da me poljubiš! Ja se tebe ne plašim - uzvratila mu je ona.

Oni su se nakon toga razdvojili, a Nadežda je počela da plače, dok su je ostali zadrugari tešili.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji